المقادير
6بيض كبير ولوصغيبر يبقي7
1كوب سكر 2الاربع كوب دقيق وطبعا بيكن بودر وفانيليا
ودي صورة للمقادير مع بعض
انا استخدمت نص المقادير علشان الصنيه صغيرة
الطريقه
في المضرب نضرب البيض مع الفانليا كويس اوي حوالي تلت ساعه
ودي اهم خطوة في التورته لانها كانت بتفشل معايا قبل كده كتير
وبعدها نضيف السكر ونضرب كويس اوي تاني
وبعدها نضيف الخليط علي الدقيق بغد ما ننخله كويس مع البيكن بودر
انا بنخله 3مرات ونقلب الدقيق مرتين بس بخفه بمعلقه خشب علشان الهوا
ونصبه في صنيه مدهونه سمنه ومبطنه بالدقيق ونحطها في الفرن علي 180دجه
ودي الصنيه اللي انا عملت فيها
الصوص بقي عملته وهي بتستوي
عبارة عن 1باكو جيلي فراوله
1كوب عصير فراوله تقيل مصفي بمصفاه سلك ديقه
الطريقه ونغلي 1كوب ماء علي النار ونضيف عليه الجيلي
وبعد الغليان نضيف كوب العصير ونسبهم علي النار يغلوا كويس
قبل ما اطفي ممكن اضيف معلقه عسل علشان اللمعه
ونسيبه يبرد ونسيب الكيك يرتاح
وتناني يوم زينت التورته بالكريمه وحشتها بالفاكهه
ودي صورة للتورته كنت رايحه احط عليها الصوص قبل ما يتقل
ودي غلطه لازم نسيبه يتقل
ودي شكلها بعد الصوص ما تقل بس كانت ناقصه حته
ودا شكله من جوه هشه جدا وطريه
ودي صورة تانيه
__________________________
محتوي الموضوع مقدم من معلومه صح
لكل ماهو جديد وممتع
اخبار,مقالات,معلومات,هل تعلم,غرائب وعجائب,اسلاميات,ازياء وموضه<
,طفوله وامومه,مطبخ,تكنولوجيا,هي وهو,كليه الشرطه,اختبارات الكليه,هيئه,رياضي<
0 التعليقات:
إرسال تعليق